Home / stella hanssen d66 maakt overstap naar vvd hardenberg

stella hanssen d66 maakt overstap naar vvd hardenberg

Hanssen: “Ik heb me de afgelopen jaren met veel plezier en toewijding ingezet voor het sociaal democratische gedachtengoed in Hardenberg. Ik kijk dan ook vol trots terug op dat wat we bereikt hebben. De afgelopen periode kwam ik steeds meer tot de conclusie dat mijn opvattingen beter aansluiten bij de lijn van VVD Hardenberg en ik me steeds minder herkende in de lijn van D66. VVD Hardenberg is een mooie partij, oprecht, betrokken en vooral met heel veel hart voor de gemeente Hardenberg en haar inwoners. Dat voelt goed, daar wil ik me graag aan verbinden. ”

Binnen de VVD is er enthousiast gereageerd op de komst van Hanssen, fractievoorzitter Bert Gelling: “Stella is een waardevolle aanvulling voor de partij als zeer ervaren en gedreven politica. Ze heeft in de afgelopen jaren bewezen een bevlogen politica te zijn die zich met hart en ziel inzet voor het openbaar belang, met bijzonder veel expertise op het Sociaal Domein. Dat sluit goed aan bij waar wij ons als partij voor inzetten: een leefbaar en vitaal Hardenberg. Dat na de fusie met Leefbaar Hardenberg nu ook Stella Hanssen zich aansluit bij de VVD zorgt ervoor dat wij ons hier met meer raadsleden voor in kunnen zetten. En dat is natuurlijk prachtig!”

Stella Hanssen was in 2013 een van de initiatiefnemers om de afdeling van D66 een nieuw leven in te blazen. Met succes, want D66 kwam met 2 zetels in de raad in 2014, waar zij een zetel van invulde. Vanaf vandaag vertegenwoordigen Bert Gelling, Erik Back, Petra Baarslag- de Mönnink, Alex Reiling en Stella Hanssen de VVD in de Hardenbergse gemeenteraad. In maart 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden.

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.