startschot voor bouw kulturhus de spil

  Wethouder Ruud van Leeuwen begraaft met de tijdcapsule met Beau Stoel (16) en Esmee Stege (11), leerlingen van het Agnieten College.

  Foto: Leo van den Berg

  Jansman Bouw is in de eerste week van september gestart met de bouw van het Kulturhus: de verbouwing van het oude Rabobankgebouw en de aanbouw van twee sporthallen en het Agnieten College. De afgelopen jaren zijn veel werkzaamheden verricht om de komst van een Kulturhus in Nieuwleusen te realiseren, waarbij een groot aantal organisaties samenwerkt. Er werd gesprekken gevoerd, afspraken en plannen gemaakt, een ontwerp gemaakt en een aanbesteder gezocht. Inmiddels is de grond rondom De Spil bouwrijp gemaakt: een aantal bomen en lantaarnpalen zijn weggehaald en een deel van het fietspad is verwijderd. Naar verwachting wordt medio september 2018/2019 gestart met alle activiteiten in het gebouw, de bouw moet in mei 2018 gereed zijn.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.