Home / start nieuwe seizoen landgoedconcerten vilsteren

start nieuwe seizoen landgoedconcerten vilsteren

Het trio Pascopa: Stijn van Uffelen op de viool, Ester Potjes op de altviool en Loes van Oosterhout poseert met haar cello.

Fotograaf: Stephen van Olphen

Alle drie zijn ze op een serieuze manier bezig zichzelf te ontwikkelen in de muziek. Stijn en Ester studeren momenteel aan het conservatorium en Loes heeft les en speelt cello op hoog niveau. Deze middag zullen zij een afwisselend programma ten gehore brengen, op frisse en gepassioneerde wijze, waarin muzikaliteit en spelplezier voorop staan. Stijn, Ester en Loes bespelen alle drie een instrument dat hen ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Het concert maakt deel uit van een serie van acht landgoedconcerten die in de periode van september tot en met april 2018 in Vilsteren te horen zullen zijn. Informatie over de concerten is te vinden op www.landgoedvilsteren.nl.

Het concert begint om 15.00 uur in het landgoedcentrum en de toegang is tien euro, voor jongeren tot en met 18 jaar is het concert gratis. 

 

Lees ook

Gemeente Hardenberg is op zoek naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.