Home / spanning te snijden tijdens drukbezochte dalfser voetbalquiz

spanning te snijden tijdens drukbezochte dalfser voetbalquiz

Binnenlands voetbal, buitenlands voetbal, het Nederlands elftal. Zomaar drie categorieën die de deelnemende teams toegeworpen kregen. Dit van niemand minder dan presentatoren Gertjan Verbeek en Tom Wildvank. Exact 75 vragen passeerden de revue op de vooravond van het 75-jarig jubileum van SV Dalfsen. De hersenkrakers waren pittig, maar desondanks slaagde het winnende team erin om 71 van de 92 punten binnen te slepen.

De 71 punten van team ‘Die antwoord ga ik niet bevragen’ waren voldoende voor de eindoverwinning. Het team versloeg, zeer knap, de jongens van De Stentor, spelend met teamnaam ‘Fanclub René Eijkelkamp’. Met 68 punten kunnen ook zij terugkijken op een uitstekende prestatie. Het brons ging naar team ‘Neymarman’, bestaande uit Dalfsenaren als Koen Sloot en Paul Boerdijk.

Aansluitend aan de quiz was de WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland te zien op het grote scherm. Ondanks de vernedering van Oranje bleef de sfeer in de feesttent – en later de kantine – uitstekend. Laat het een voorbode zijn van een prachtig jubileumweekend!

Bekijk hier alle vragen en antwoorden
Bekijk hier de eindstand van de Dalfser VoetbalQuiz

Feestweekend
Het feestprogramma bij SV Dalfsen is nog lang niet ten einde. Vrijdagavond staat eerst een klaverjasmarathon op het programma en aansluitend is het de feesttent geopend. Zaterdag zijn er de hele dag activiteiten. Zo is er een reünie voor oud-leden, geeft Freestyler Josh een clinic en speelt Dalfsen 1 tegen het Duitse SC Hörstel. ‘s Avonds zet zanger Henri van Velzen de feesttent op z’n kop.

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 5 en 6 augustus haalt seniorenbond ABSD Dalfsen oud papier op (in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.