Home / snorscooter valt in dalfsen bril blijft achter

snorscooter valt in dalfsen bril blijft achter

Na een tip nam de politie poolshoogte, maar eenmaal ter plaatse bleken de persoon en de scooter al verdwenen. Wel trof de politie een bril aan op straat. Vermoedelijk is de persoon gewond geraakt bij zijn val, want er zijn ook bloedsporen gevonden.

Bent u of kent u de persoon die hier ten val is gekomen, of herkent u de bril op de foto? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. De bril wordt tot en met vrijdag 15 september op het politiebureau in Ommen bewaard om afgehaald te worden, daarna gaat deze naar de gemeente Dalfsen als gevonden voorwerp.

Lees ook

Pieter van Gurp viert honderdste verjaardag

DALFSEN – Oud predikant Pieter van Gurp vierde afgelopen donderdag zijn honderdste verjaardag. De gehele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.