saxenburgh groep eert vrijwilligers tijdens jaarlijkse bijeenkomst

  Binnen de Saxenburgh Groep zijn maar liefst 800 vrijwilligers actief. Hieronder is een grote schare trouwe vrijwilligers. Zij werden tijdens het jaarlijkse evenement extra in het zonnetje gezet. Achttien dames en één heer zijn al twaalf en half jaar actief binnen de zorgorganisatie, negen dames maar liefst 25 jaar. De dames Scholten en Westerman spannen echter de kroon. Zij doen al 40 jaar vrijwilligerswerk in Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen, onderdeel van de Saxenburgh Groep. De dames blijven er bescheiden onder:“Ach, dat doe je gewoon.”

  Henri Janssen en Refik Kaplan van de Raad van Bestuur en Joris de Jong, manager ouderenzorg spraken hun dank en waardering uit aan allen en overhandigden de jubilarissen bijbehorend certificaat, bloemen en cadeaubon.

  De Saxenburgh Groep kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, kijk voor meer informatie op www.saxenburgh.nl.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.