Home / s v nieuwleusen viert jubileum op sportieve wijze

s v nieuwleusen viert jubileum op sportieve wijze

Het Sportcafé – gepresenteerd door Marcel Brasjen, Harry ter Wee, Paul Brinkman en Herman Vrieling – werd een verrassend programma en was geïnspireerd door het tv-programma Bureau Sport. Ook zaterdag was er voor jong en oud vermaak tijdens de traditionele Open dag. Veel publiek kwam op het afscheidsduel van Rob Muller en Erwin Dijk af, die gezamenlijk een team met All Stars hadden samengesteld. De wedstrijd eindigde -hoe kan het anders- in een 1-1 stand. Daarna volgde de bekerwedstrijd van heren 1 tegen het Zwolse Be Quick’28.

Daarnaast werden er voor toeschouwers tal van spectaculaire (sport)wedstrijden georganiseerd. Van voetbalactiviteiten als bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten tot helikoptervluchten. De organisatie kijkt – met dank aan de vele vrijwilligers – terug op een geslaagd jubileum. “Het volgende hoogtepunt van de vereniging zal de ingebruikneming van de nieuwe tribune annex clubgebouw zijn”, zegt voorzitter Erwin van Leussen. “Daar wordt door een aantal bouwploegen hard aan gewerkt. De financiering is inmiddels rond, de club verwacht dat de nieuwe voorziening in het najaar opgeleverd wordt.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.