ruitersportmarkt is traditie geworden

  7 oktober wordt dus alweer voor de 14e keer op het terrein van “Van der Graaf De Molen” een grote Ruitersportmarkt gehouden. Net als anders zullen daar particulieren hun tweedehands paardenspulletjes aan de man proberen te brengen. “We verhuren kramen”, legt van der Graaf uit, “maar mensen kunnen ook samen of met z’n drieën met een kraam doen of zelf een tafeltje of een paar kisten meenemen. Dat laatste noemen we een grondplek en zo’n plekje is gratis. Wij zorgen er altijd voor dat we tijdens de markt een flink aantal leuke aanbiedingen hebben. Dekens, kleding, eigenlijk van alles. En borduren van dekjes is tijdens de markt ook altijd gratis.”

  De ruimte rond de winkel verandert 7 oktober dus in een gezellige markt waar ouders van beginnende ruitertjes voordelig een complete uitrusting bij elkaar kunnen sprokkelen voor hun kind, maar waar ook de volwassen ruiter of amazone heerlijk rond kan snuffelen op zoek naar dat ene bit, een paar voordelige rijbroeken of een fijne winterdeken voor hun geliefde viervoeter.

  “We weten dat de bezoekers van de markt de gezelligheid ook erg waarderen”, vertelt van der Graaf, “dus wij zorgen zelf voor een stand waar koffie en broodjes hamburger verkocht worden en dat is op zo’n ochtend echt een trekpleister. Mensen komen elkaar tegen, praten even bij, kijken even van: wat heb jij gekocht, geven elkaar tips bij welke kraam er nog leuke aanbiedingen liggen. Het is altijd druk, maar gezellig druk”, benadrukt hij nog maar eens.

  Zelf geeft van der Graaf tijdens de markt 15% korting op alle paardensportartikelen en 7 oktober zal er ook een aanbieding gelden op Gallagher-afrasteringen, leren rijlaarzen van Cavallo, ook Hippostar zal aanwezig zijn met leuke aanbiedingen, somt van der Graaf op.

  “En hebben op de markt altijd een klein tuinhuisje staan dat als pashokje dienst doet, dus alles wat mensen willen kopen, kunnen ze eerst passen!”, voegt hij nog snel toe. De markt is alleen ’s morgens, maar alle aanbiedingen gelden de hele dag. Dus wie in daar in alle rust tussen wil snuffelen, kan ook ’s middags nog terecht. De Ruitersportmarkt begint om 8:30 en duurt tot 13:30 en vindt plaats aan de Hoofdvaart 97 in Dedemsvaart.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.