ruim drie miljoen bierdoppen voor kika

  Na de oproep vorig jaar zomer in deze krant, is Ommen massaal aan het bierdoppen sparen gegaan. Via zijn Facebookpagina werd de tussenstand steeds bijgehouden. Het doel was om dit jaar één miljoen doppen in te zamelen voor Kika. Elke week stond er wel een tas voor zijn deur of haalde hij een volle emmer op bij het inleverpunt bij Sis&Bro Bakery, die vele mensen heeft beloond met een gratis brood.

  Ook de horeca in Ommen bewaarde alle doppen voor Kika. Zelfs uit Groningen en Haarlem werden de doppen gebracht en het is gelukt! Uiteindelijk zijn er ruim drie miljoen doppen ingeleverd (achttien bigbags vol), die met een grote vrachtwagen naar Someren zijn gebracht. Daar wordt binnenkort het bierdoppenfestival gehouden waar de totale opbrengst van alle ingeleverde doppen bekend gemaakt wordt. Dikky roept iedereen nogmaals op om geen enkel bierdopje weg te gooien, maar deze in te leveren bij een groot inleverpunt in Ommen. Waar dat is, wordt binnenkort bekend gemaakt.

  Meer informatie: www.bierdoppenfestival.nl of www.facebook.com/dikkybuitenhuis

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.