rtv oost viert feest in ommen

  Jan Keizer en Anny Schilder (BZN) zijn één van de artiesten die hun opwachting maken bij het Pleinfeest van RTV Oost.

  De feestzondag begint ’s morgens op 11:00 uur met een gezellig ochtendprogramma ‘Frühschoppen in Ommen’. De presentatoren van RTV Oost praten met waarnemend burgemeester Bas Verkerk en RTV Oost-coryfee Carrie ten Napel schuift aan. Zij maakte diverse TV Oost-programma’s, waaronder het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Ook een vertegenwoordiging van het Vliegermuseum Space Art en Sis & Bro Bakery komen langs. Boer en dialectzanger Luuk Nijsingh treedt op en de ‘Grensland Oberkrainer’ uit Overdinkel zorgt voor de muzikale omlijsting.

  In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten zoals Jan Keizer en Anny Schilder, Stef Ekkel, René Karst, Frans Duijts, Ancora, Imca Marina, Monique Smit, Robert Leroy, Tino Martin en Danilo. Getty Kaspers, bekend van Teach-In, treedt op met het winnende songfestivallied Ding-a-dong. De presentatie is in handen van Bert van Losser, bekend van het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel. Het pleinfeest wordt in twee delen uitgezonden op TV Oost. Deel 1 tussen 20.00 en 21.00 uur ’s avonds en deel 2 een week later op hetzelfde tijdstip. De uitzendingen worden later op de avond herhaald om 23.00 uur. Alle informatie over de Jubileumtour vind je op www.rtvoost.nl/acties/jubileumtour

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.