Home / rtv oost organiseert pleinfeest in ommen

rtv oost organiseert pleinfeest in ommen

RTV Oost trakteert alle Overijsselaars daarom op vijf muzikale feesten op zondagen in mei, juni en september. Na Haaksbergen, Steenwijk, Bathmen en Tubbergen, vindt het laatste muzikale feest plaats op zondag 24 september in Ommen. De entree is gratis.

Programma
De feestzondag begint ’s morgens op 11:00 uur met een gezellig ochtendprogramma ‘Frühschoppen in Ommen’. Presentatoren Bert Eeftink en Dorothy Oosting praten met waarnemend burgemeester Bas Verkerk en RTV Oost-coryfee Carrie ten Napel schuift aan. Zij maakte diverse TV Oost-programma’s waaronder het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Ook een vertegenwoordiging van het Vliegermuseum Space Art en Sis & Bro Bakery komen langs. Boer en dialectzanger Luuk Nijsingh treedt op en de ‘Grensland Oberkrainer’ uit Overdinkel zorgt voor de muzikale omlijsting.

In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten zoals Jan Keizer en Anny Schilder, Stef Ekkel, René Karst, Frans Duijts, Ancora, Imca Marina, Monique Smit, Robert Leroy, Tino Martin en Danilo. Getty Kaspers, bekend van Teach-In, treedt op met het winnende songfestivallied Ding-a-dong. De presentatie is in handen van Bert van Losser, bekend van het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel.

Het pleinfeest wordt in twee delen uitgezonden op TV Oost. Deel 1 tussen 20.00 en 21.00 uur ’s avonds en deel 2 een week later op hetzelfde tijdstip. De uitzendingen worden later op de avond herhaald om 23.00 uur.

Alle informatie over de Jubileumtour vind je op www.rtvoost.nl/acties/jubileumtour

Lees ook

Politiek verwoord

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.