Home / ropcke zweers ziekenhuis ontvangt ook spataderkeurmerk 2017

ropcke zweers ziekenhuis ontvangt ook spataderkeurmerk 2017

De Hart&Vaatgroep reikt dit jaar het Spataderkeurmerk 2017 uit aan 158 ziekenhuislocaties. Het Spataderkeurmerk kan patiënten helpen in de keuze voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Eerder deze maand ontvingen 77 ziekenhuislocaties, waaronder het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, al het Vaatkeurmerk 2017.

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, onderdeel van de Saxenburgh Groep in Hardenberg, werkt nauw samen met Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis biedt voor- en nazorg op gebied van vaatzorg op de vaatpoli. De vaatoperaties worden gedaan in ZGT Almelo. De spataderbehandelingen ook in Hardenberg. Door de samenwerking van de partijen kan het ziekenhuis voldoen aan de criteria die de patiëntenorganisatie stelt aan de vaatzorg in Nederland.

Bekijk welke ziekenhuizen voldoen aan de kwaliteitseisen op de website.

Lees ook

Leerlingen OBS Dennenkamp werken mee aan Schone Rivieren

OMMEN – Zaterdagmorgen 25 september hebben leerlingen uit de hoogste groepen van basisschool De Dennenkamp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.