Home / rijksmuseum en internationale school eerde worden partners

rijksmuseum en internationale school eerde worden partners

Hendrikje Crebolder, directeur Media & Development Rijksmuseum:‘Wij ontwikkelen onze onderwijsprogramma’s altijd samen met leraren. Door deze samenwerking kunnen studenten van over de hele wereld onze prachtige collectie ontdekken en krijgt het voor hen betekenis.’

Peter van den Heuvel, Algemeen Directeur Internationale School Eerde: “Ik verheug mij ontzettend op deze wisselwerking. Onze school heeft op dit moment leerlingen uit ruim 20 landen, die zullen profiteren van een nog grotere basisachtergrond dan voorheen. Samen met het Rijksmuseum geven wij vorm aan de persoonlijke ontwikkeling van de aankomende wereldburgers.”

Internationale School Eerde Internationale School Eerde is de oudste internationale school in Nederland. Kinderen tussen 4 en 18 jaar zijn hier sinds 1934 welkom om deel te nemen aan een Cambridge of IB curriculum met persoonlijke begeleiding. Internationale School Eerde stelt zich tot doel haar leerlingen te vormen tot wereldburgers met een set hoogstaande normen en waarden.

www.eerde.nl 

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.