Home / rick met kinderen moet je kamperen

rick met kinderen moet je kamperen

Ik weet inmiddels dat dit het grootste misverstand is in vakantieland. Het hotel waar ik laatst was, is namelijk een paradijs voor kinderen. Meerdere zwembaden, animatie van ‘s ochtends vroeg tot middernacht en vriendjes in overvloed. Voor de allerkleinsten waren daar Bollo & Bernie. Twee niet te benijden Grieken die overdag in een giraffen- en berenpak liepen.

Het all inclusive buffet was ook een kinderdroom. De hele dag pannenkoeken, ijs, patat, pizza, hot dogs, milkshakes, gebak. En voor de gezondheidsfreaks: er was uiteraard ook fruit. Het hoogtepunt kwam dagelijks om half één: de hoteldance aan de rand van het zwembad: “A lee, a lee, a lee, mie poe a pas choupé”.

En ik weet wat je denkt. Allemaal leuk en aardig Rick Evers, maar een all inclusive hotel met kinderen is niet te betalen. Weer mis. Kamperen wordt steeds duurder en all inclusive hotels steeds goedkoper. Bovendien doet de kwaliteit van veel all inclusive buffets echt niet meer onder voor een driegangenmenu van goed restaurant.

Dus als je de volgende keer weer vijftienhonderd kilometer met de caravan naar Zuid Frankrijk hebt gereden om daar vervolgens twee weken op een tuinstoel te zitten en ‘s avonds kleffe patat moet eten van de campingsnackbar, bedenk dan dat het ook anders kan. Doe jezelf en de kinderen een plezier: ga naar een hotel!

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.