Home / rene de vent pvda hardenberg keert niet terug in de politiek

rene de vent pvda hardenberg keert niet terug in de politiek

“Het besluit om te stoppen viel me niet makkelijk. Ik heb het zeer naar mijn zin gehad als wethouder: het is een inspirerende en uitdagende baan, zeker in een ambitieuze gemeente als Hardenberg. Maar na 8 jaar wethouderschap en daarvoor 4 jaar in de gemeenteraad is het tijd voor iets anders.” Volgens Cees Uri, voorzitter van de PvdA Hardenberg, heeft de partij begrip voor het besluit: “We betreuren dat we een uitstekende wethouder verliezen, maar snappen zijn afweging.”

De Vent heeft in zijn jaren veel ervaring op gedaan en weet in ieder geval dat hij graag weer het maatschappelijke veld in wil. “Ik voel me betrokken bij de samenleving en ik werk er graag aan mee om die te verbeteren. Maar dat kan ook bij andere organisaties.” Aldus René van de Vent.

De Vent (1961) was van 2006 tot 2010 lid van de gemeenteraad en werkt sinds 2010 als wethouder namens de PvdA. Hij was onder meer verantwoordelijk voor werk en inkomen, armoede-aanpak, mantelzorg, welzijnsbeleid, milieu, energie, duurzaamheid en cultuur.

 

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.