rallyteam brouwer hesselink present in hellendoorn

  Eerder dit seizoen hebben ze al gereden in Emmeloord, Barneveld en Hardenberg, waar mooie resultaten genoteerd konden worden. Op het programma staan twaalf mooie technische en afwisselende klassementsproeven op het Twentse platteland, waar in totaal ruim 170 kilometer op snelheid gereden wordt. De langste proef is bijna 23 kilometer. Ook zal er een publieksproef zijn op industrieterrein Bedrijvenpark Twente.

  Het servicepark is op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Hier kan het publiek de rallyauto’s ook van dichtbij bekijken. De eerste deelnemer zal hier op vrijdagavond rond 19.00 uur over het startpodium gaan. De finish staat gepland op zaterdagavond vanaf 18.30 uur. Het team gaat ook nu weer haar uiterste best doen voor een goede klassering.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.