Home / rallyteam brouwer hesselink present in hellendoorn

rallyteam brouwer hesselink present in hellendoorn

Eerder dit seizoen hebben ze al gereden in Emmeloord, Barneveld en Hardenberg, waar mooie resultaten genoteerd konden worden. Op het programma staan twaalf mooie technische en afwisselende klassementsproeven op het Twentse platteland, waar in totaal ruim 170 kilometer op snelheid gereden wordt. De langste proef is bijna 23 kilometer. Ook zal er een publieksproef zijn op industrieterrein Bedrijvenpark Twente.

Het servicepark is op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Hier kan het publiek de rallyauto’s ook van dichtbij bekijken. De eerste deelnemer zal hier op vrijdagavond rond 19.00 uur over het startpodium gaan. De finish staat gepland op zaterdagavond vanaf 18.30 uur. Het team gaat ook nu weer haar uiterste best doen voor een goede klassering.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.