rabobank lanceert rabo werkcafe

  Het Rabo Werkcafé is geopend op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur voor zowel klanten van de Rabobank als niet-klanten. In totaal zijn er vier werkplekken beschikbaar. Indien het Rabo Werkcafé een succes is, kan dit aantal uitgebreid worden.

  “Het doel van de Rabobank is om elkaar te versterken door het delen van kennis, netwerken en middelen”, aldus Gerjan Kanis, manager MKB van Rabobank Vaart en Vechtstreek. “Met deze extra service willen we (jonge) ondernemers zonder eigen werkplek verder helpen in het uitbouwen van hun bedrijf. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor bestaande ondernemers om even hun mail bij te werken tussen twee afspraken door of om op doorreis klanten te ontmoeten”.

  Voor meer informatie kunnen ondernemers bellen naar (0523) 62 22 00 of mailen naar mkb.vvs@rabobank.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.