poll maximumsnelheid op snelwegen

  Uit onderzoek van TNO blijkt dat auto’s op een snelweg waar 130 mag worden gereden zo’n 12 procent meer stikstofoxide uitstoten dan op een weg waar maximaal 120 mag worden gereden. Vergeleken met een 100 kilometer-weg is het verschil 40 procent. De overige twee knelpunten zijn wegen in steden en intensieve veehouderij.

  Wat vindt u? Is het een juiste oplossing om de snelheden van de snelwegen te verlagen? Laat het ons weten!

  [poll id=206]

  Schoolfruit
  De poll van vorige week was: “Schoolfruit verplichten op school is Europese betutteling!” De stemmen zijn nagenoeg gelijk verdeeld, een zeer kleine meerderheid is het eens met de stelling. Nederland krijgt dit jaar zo’n vijfenhalf miljoen euro van de EU. Dit is een subsidie die bedoeld is om de kinderen te stimuleren gezond te eten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.