poll de troonrede en miljoenennota zijn te ingewikkeld voor mij

  Toch is er ook kritiek. Volgens een onderzoek, dat werd uitgevoerd in opdracht van SNS, bleek dat vier op de tien Nederlanders de troonrede te ingewikkeld vinden. Bij de miljoenennota is dat ruim de helft.

  Wat vinden onze lezers? Moeten de troonrede en miljoenennota eenvoudiger taal bevatten zodat iedereen dit kan volgen? Of leest en hoort u de belangrijkste punten wel via de krant en het journaal?

  [poll id=207]

  De poll van vorige week: De maximumsnelheid op snelwegen mag best omlaag als dat de luchtkwaliteit verbetert.

  Onlangs werd bekend dat de luchtkwaliteit in Nederland moet verbeteren. Het blijkt dat luchtvervuiling is toegenomen sinds op sommige snelwegen een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur bedraagt. Uit onderzoek bleek dat op deze snelwegen 12% meer stikstofoxide wordt uitgestoten dat op wegen waar 120 kilometer per uur gereden mag worden.

  Wij vroegen onze lezers of de maximumsnelheid omlaag mocht als dat de luchtkwaliteit in Nederland verbetert. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk gaf 55,9% aan het oneens te zijn met de stelling.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.