Home / polikliniek ommen weer open na verbouwing

polikliniek ommen weer open na verbouwing

De receptie is verplaatst naar de entree van de polikliniek. Voor patiënten is het nu direct duidelijk waar zij zich kunnen melden. De kantoorruimte van de zorgmedewerkers van Oldenhaghen is verhuisd van de polikliniek naar een ruimte in het atrium van het woonzorgcentrum. Hierdoor zijn zij beter zichtbaar voor familie en cliënten.

Met het vrijkomen van de kantoorruimte op de polikliniek was het mogelijk om de wachtkamer te vergroten en een uitbreiding te realiseren van twee spreek-/onderzoekkamers voor medisch specialisten. 

Een groot aantal specialisten en zorgondersteunende diensten houdt spreekuur in de Polikliniek Ommen, waaronder cardioloog, chirurg, gynaecoloog, internist, kinderarts, longarts, neuroloog, orthopedisch chirurg, reumatoloog, revalidatiearts en diabetesverpleegkundige. Op termijn zal dit verder uitbreiden.

Ook zijn er de trombosedienst en prikpost gevestigd voor het dagelijks afnemen van bloed of afgeven van materiaal op de ochtenden. Voor het maken van röntgenfoto’s kunnen patiënten zonder afspraak terecht op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 – 12.00 uur. Het maken van een ECG (hartfilmpje) kan ook in Ommen, de huisartsen weten wanneer.

De Saxenburgh Groep verwacht met de verbouwing de inwoners van Ommen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.