Home / parketboer jan uit hengelo stapelverliefd op ommen

parketboer jan uit hengelo stapelverliefd op ommen

Parketboer Jan van Benthem en zoon Gideon, kind aan huis in Ommen

Jan doet al jaren in houten en kunststof vloeren. Zijn bedrijf is lid van de Vrienden van OVC ’21 en daarnaast is hij aangesloten bij een lokale politieke partij.

Jan heeft een nobel streven: alles wat hij in Ommen nodig heeft, koopt hij bij plaatselijke ondernemers, ongeacht of het een tv betreft, een fiets, witgoed, of eerste levensbehoeften zoals eten en drinken.
In Hengelo runt Jan met zijn zoon Gideon het bedrijf Tropic-parket, dat inmiddels veetig jaar ervaring in huis heeft. De onderneming doet in vloeren, niet alleen authentieke houten vloeren, maar ook parket, laminaat en pvc. Het bedrijf van de Van Benthems doet zaken in heel Nederland en heeft eigen vloerenleggers in dienst. Ook in Ommen is Tropic-parket geen onbekende. De firma heeft alle zomerhuisjes op de Besthmenerberg van nieuwe vloeren voorzien en ook in café de Herberg is kortgeleden van een juweel van een vloer gelegd. Het resultaat heeft er toe geleid dat de opdrachten momenteel als water uit de kraan binnen stromen.

Tropic-parket Jan van Benthem is gevestigd aan de Wegtersweg 12 in Hengelo. In de grote, maar sfeervolle showroom, die meer dan 300 vierkante meter omhelst, zijn meer dan 600 showborden te bekijken en de koffie staat klaar. Zie website www.tropicparket-hengelo.nl

 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.