ozc laat de eer aan avereest

  Tekst: Willem Lampe

  Ondertussen ging het OZC in het naburige Balkbrug niet voor de wind. “We openden aardig”, zag elftalleider Gerrit Makkinga. “Maar vanuit de eerste de beste aanval scoren zij de openingstreffer.” Jurgen Visscher was de maker van die openingsgoal. “Daarna gaat de wedstrijd gelijk op. Misschien dat het qua inzet en beleving bij hun net wat hoger lag. Hoe dan ook, ze komen op 2-0 en hoewel we nog wel tegen scoren kwam de gelijkmaker niet meer op het bord. 2-1, een tegenvallend resultaat. Maar goed, zaterdag de competitie, het is zaak dat we positief blijven denken. We hebben een jonge groep. Presteren nog wat wisselvallig, maar het moet een keertje mee zitten. Het is een competitie met veel onbekende tegenstanders, dus we gaan het zien.”

  Op De Balk voerde Marcel Baas na rust de score op naar 2-0. Leon Valk antwoordde namen OZC en we hadden weer een wedstrijd. Marcel Baas, positief in het nieuws bij de 2-0, maar tien minuten voor tijd in een negatieve rol. Met een ‘praatkaart’ op zak, ontving het driftige baasje een tweede prent na een onbenullige overtreding en mocht voortijdig gaan douchen. OZC wist de tien tegen elf niet uit te buiten, waardoor er tot het laatste fluitsignaal geen verandering kwam in de 2-1.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.