Home / ommenaren aan de start bij races in meppen

ommenaren aan de start bij races in meppen

Deze voorlaatste wedstrijd betekent voor veel rijders een van de laatste mogelijkheden zich nog in de strijd te mengen om de top van het cupklassement. Voor velen dus een wedstrijd om alles op alles te zetten. Ook de Ommense Rianneke Dijkhuis verschijnt aan de start in de DTC2, waar de strijd zich toespitst op een duel tussen Dijkhuis en Jacob van den Outenaar.

Dijkhuis staat slechts tien punten voor op Van den Outenaar en zal op het bochtige Racepark Meppen alles uit de kast moeten halen om haar belager van zich af te schudden. Ommenaar Marc Dijkhuis leidt de dans in de DTC1, maar zijn positie is veel florissanter: hij heeft 51 punten voorsprong op naaste concurrenten Bijzitter/Oosten (Beetsterzwaag/Haulerwijk).

Lees ook

FC Ommen stelt teleur in openingsduel tegen Avereest 

BALKBRUG – Waar FC Ommen een geslaagde bekercampagne achter de rug heeft met drie overwinningen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.