Home / normaal tributeband oerend hard komt naar hardenberg

normaal tributeband oerend hard komt naar hardenberg

Om het ‘Normaal-geluid’ zo authentiek mogelijk te benaderen, speelt de tributeband Oerend Hard op dezelfde instrumenten en versterkers die tijdens de laatste show van Normaal in het Gelredome gebruikt werden. Deze instrumenten en versterkers zijn uit heel Europa opgesnord wat een lastige klus was en vele kilometers reizen heeft gekost. Oerend Hard speelt ook altijd met een blazersselectie bestaande uit twee saxofoons, trompet en trombone.

Gitaar van Bennie Jolink
Het pronkstuk van Oerend Hard is de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink. “Omdat Bennie Jolink ons initiatief zo waardeerde mochten wij zijn geliefde Bo Diddley gitaar overnemen”, zegt Hans de Vries. De inwoner van Klazienaveen is de initiatiefnemer van de band die sinds de zomer officieel is opgericht. De zanger van de band is Jan-Egbert de Vries, geboren en getogen in het Drentse Emmer-Compascuum. Hij was 30 jaar leadzanger van de feestband De Esperando’s.

Ticketverkoop
Het concert van Oerend Hard op zaterdag 16 december begint om 20.30 uur. De kaartverkoop is deze week begonnen. Een toegangskaart is online te bestellen vanaf 14,50 euro. Ticketverkoop en meer informatie: www.evenementenhal.nl/oerendhard.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.