Home / nieuwe opzet vechtdal crosscompetitie i

nieuwe opzet vechtdal crosscompetitie i

Ook nieuw is dat de jeugd onderdeel gaat uitmaken van de competitie. Voor de jeugd t/m 15 jaar zal er in 3 categorieën worden gestreden om de prijzen.

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen.

Spurt ’88 uit Hardenberg, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, ACO van Elderen uit Ommen en Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop hebben de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een viertal wedstrijden in Hardenberg, Staphorst, Vroomshoop en Ommen.

Voor  € 20,- inschrijfgeld voor de senioren en slechts € 5,- voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vier wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën zal worden gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal drie van de vier wedstijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerde te verdienen.

Wedstrijddata
1. 21 oktober 2017: Oldemeijercross in Hardenberg
2. 18 november 2017: Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst)
3. 13 januari 2018: Zandstuve Bosloop in Vroomshoop
4. 17 februari 2018: ACO van Elderen Crossloop in Ommen

De inschrijving voor de Vechtdal Crosscompetitie 2017-2018 is geopend van 1 september 2017 (00.00 uur) t/m 17 november 2017 (23.59 uur) of bij het bereiken van het maximum van 400 deelnemers. Inschrijven voor de competitie na 17 november is niet meer mogelijk, alleen losse deelname.

Inschrijven voor de Vechtdal Crosscompetitie is alleen online mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving.

Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.