nieuwe expositie pop up gallery ommen

  Voor de maanden september en oktober is er weer een boeiende exposite ontstaan met de werken van vijf verschillende kunstenaars, ieder met verschillende disciplines. Zo zijn er deze maand werken te zien van Thea Josephus Jitta Kip (beeldhouwen), Lora Raskina (tekeningen en keramiek), Trix Rens- van Dijk (keramiek en div. materialen en technieken), Bennie Wesselink (schilderijen) en Babette Duinkerken (schilderijen).

  Een van de kunstenaars is aanwezig en maakt graag kennis met je. Een expositie bezoeken is een mooie manier om te kijken wat je aanspreekt en wat niet. Je kunt jezelf, of elkaar, afvragen waarom dat zo is. Zo ontstaat er vaak een interessant gesprek en het is voor kinderen op deze manier ook aantrekkelijk. De Gallery is laagdrempelig en ontvangt graag iedereen: jong, oud en wel of niet een kunstliefhebber.

  De gallerij is geopend op donderdag tot zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vechtdalkunsten.nl

  Foto: v.l.n.r. Babette Duinkerken, Trix Rens -van Dij, Lora Raskina en Bennie Wesselink (Thea Josephus Jitta Kip afwezig)

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.