Home / nieuw in ommen droom verandas

nieuw in ommen droom verandas

Laat u nu een serre bouwen, dan zit u de hele winter lekker warm, en geniet u toch van uw tuin. Kiest u toch liever voor een veranda? Nu gebouwd betekent volgend jaar meteen genieten van de eerste voorjaarszon. Het echte buitengevoel ervaart u door het veelvuldig gebruik van glas. Dit wordt gedragen door een ander sterk materiaal, zoals aluminium, hout, staal of kunststof.

Wilt u een echt duurzame en onderhoudsarme oplossing? Dan raadt mede-eigenaar Kevin Buitenkamp een serre of veranda van aluminium aan.”Dat is dan wel voorzien van isolatiemateriaal. Het is sterk en licht en je kunt het goed bewerken”, prijst Buitenkamp aan. “Wij willen alleen werken met degelijk materiaal.”

Buitenkamp vertelt: “Wist u dat onze aluminium serres in alle RAL-kleuren te krijgen zijn?” Een optie die hij in veel gevallen bij serres aanraadt is zonwerend glas om de temperatuur binnen aangenaam te houden. “Daarnaast kunnen wij veranda’s uitrusten met verlichting en verwarming, zodat u er ook ‘s avonds behaaglijk kunt zitten.”

Maatwerk en vergunningen
Buitenkamp leidt klanten graag door het keuzeproces. “Ik kijk samen met de klant naar de mogelijkheden. Het gaat meestal om maatwerk. Daarin gaan wij net een stapje verder dan een ander. Zo had ik een klant die glas nodig had van 1,20 meter breed. Dat kan haast niemand maken. Wij wel!” Hij denkt ook mee met bijvoorbeeld bouwvergunningen. “Het is niet altijd nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor een serre. Wel is het verstandig hiernaar te informeren.”

De prijzen van een nieuwe serre variëren, afhankelijk van de omvang, materiaalkeuze en opties. Veranda’s zijn ongeveer de helft goedkoper. “U hebt al een veranda vanaf 999 euro. Dit is inclusief tien jaar garantie!”, geeft Buitenkamp aan.

Vrijblijvende offerte
Wilt u nog voor de winter een serre of veranda in uw tuin? Bel dan 0529-764004 om alle mogelijkheden te bespreken. Of kijk op www.droomverandas.com.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.