niet te missen in ommen oeroeboeroe

  “We zijn zo’n jaar of tien vrienden van elkaar en mogen graag tentfeesten bezoeken. Maar in Ommen stond er alleen een tent met Koningsdag en carnaval; een echt tentfeest als het Oeroeboeroe was er niet’, zegt Leroy, “Met acht vrienden hebben we vorig jaar voor het eerst als ‘Stichting De Scheve Slinger’ het tentfeest op touw gezet en dit was meteen een groot succes! Er waren ongeveer driehonderd bezoekers en dit jaar wordt dit aantal misschien wel verdubbeld, want we hebben alleen maar positieve reacties gehoord.

  Leroy: De samenwerking met gemeente, bedrijven en onze sponsoren is prima en van ons goede contact met de organisatie van de Ommer Bissingh kunnen we veel leren. Het wordt gewaardeerd dat wij als vriendengroep, als jongere generatie, -nu het moeilijk is om vooral jonge vrijwilligers te krijgen-, dit oppakken en Ommen op de kaart zetten.”

  Oeroeboeroe tentfeest betekent ‘gewoon’ gezellig met elkaar genieten van de muziek. De PPM Band, -(on)gewoon goed en gezellig-, treedt op en speelt voor elk wat wils. “Zo kun je ons het beste omschrijven. Waar we ook komen, we worden geroemd om onze muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij ons altijd feest met een vet gouden rand!”, laat de band weten.

  De professionele allround DJ Eric Witteveen sluit het feest knallend af. Hij weet van elk feest een onvergetelijk gebeuren te maken, dus door dit Oeroeboeroe tentfeest laat Ommen zeker van zich horen. Om de keel te smeren zijn er munten te koop. De entreeprijs is vijf euro. Leroy lacht: “Toch mooi dat wij als ‘bouwvakkers’ zo’n gezellig feest kunnen regelen!” Meer informatie via descheveslinger@hotmail.com.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.