mariannes horeca nieuwe uitbater van de horeca in mfc carrousel ommen

  Marianne (38), die met haar man en drie kinderen in Ommen woont en al 21 jaar met veel plezier in de horeca werkt, vertelt: “Ik werkte al acht jaar in de Carrousel en kreeg nu de kans om het over te nemen en er mijn eigen horecabedrijf van te maken. Toen de vorige uitbater vorig jaar aangaf dat hij met de cateringactiviteiten in Ommen wilde stoppen, werd ik regelmatig aangesproken met de opmerking: ‘Dit is echt iets voor jou, Marianne.’ Het liet mij niet meer los. Ik vind het werken in de horeca erg leuk, dat zit gewoon in me. Ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken, zodat ze een mooie tijd hebben. Dat is gewoon leuk. Het is hier altijd gezellig en het werk is heel afwisselend. Mensen die uitgaan zijn altijd vrolijk. Veel mensen komen hier wekelijks en leer je goed kennen. Het gaat hier heel gemoedelijk; dat maakt het zo gezellig. Er komen zwemouders, mensen die naar sport gaan of naar het theater, er zijn optredens van bijvoorbeeld Soli of Crescendo, en nog veel meer.”

  Marianne werd steeds enthousiaster om de horeca daadwerkelijk over te nemen. “Ik liet me informeren over de gang van zaken en de mogelijkheden en heb de knoop doorgehakt. Ik doe dit alles met steun van mijn man en zie het als een mooie uitdaging. Door mijn jarenlange ervaring is het een mooi toekomstperspectief voor mij en de Carrousel. Ik lever alle horeca in het hele gebouw. Zowel bij de bar en het zwembad, als in de foyer, het theater, de sporthal en de zalen. Er is heel veel mogelijk, we kunnen op de behoeften van de bezoekers inspelen. We bieden diverse (vergader) arrangementen. In de foyer kunnen feestjes gehouden worden. Door een goede samenwerking met diverse toeleveranciers, kunnen we culinair maatwerk leveren. Voor ieder budget en op ieder niveau. Of het nu een diner is, of een vergaderlunch, receptiehapjes of warme en koude buffetten betreft; wij kunnen serveren wat de gast vraagt.”

  Marianne heeft inmiddels het een en ander veranderd. “Er zijn nieuwe mensen aangenomen en ik heb mooie bedrijfskleding laten maken. Zo wil ik bijvoorbeeld echt lekkere koffie schenken. Ik wil ook een beetje op de gezonde toer en maak ik bijvoorbeeld smoothies. De bar is gezelliger geworden, er hangt een mooi chalkboard en het interieur word nog wat aangepast. Ik heb er heel veel zin in!”

  Meer informatie over Marianne’s Horeca via marianneshoreca@ziggo.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.