Home / maisfestijn bloeide als vanouds

maisfestijn bloeide als vanouds

Het maisfeest, dat voor de dertiende maal werd gehouden, is een feest waarbij het begin van de maisoogst wordt gevierd. De vorige edities brachten gemiddeld zo’n acht- á negenhonderd bezoekers naar de feesttent. Er werd onder andere een potje ‘bubbelvoetbal’ georganiseerd.  “Wij hebben veel aan de promotie gedaan, de bezoekers komen dan ook uit de gehele regio” aldus de vriendenclub.

Bezoekers konden gebruik maken van een soort busdienst. Naast het familiegebeuren zoals het maisvolleybaltoernooi, was de publiektrekker de grote Maisparty op de zaterdagavond met optredens van de Beatcrooks; een vernieuwend duo uit de Achterhoek en de Coverband Bad Shoes. Vijf heren lieten in medley-vorm alle hits van toen en nu los op het publiek. Van de klassiekers van the Rollings Stones en Michael Jackson, nederpop-hits van Marco Borsato, André Hazes en Nielson, tot de hits van Armin van Buuren, Ed Sheeran en Kensington.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Vanaf maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.