maak in nieuwleusen kennis met de compaan

  Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de bezitter van de Compaan vanaf de eigen smartphone, tablet of computer.

  Bent u benieuwd hoe dit apparaat er uitziet en hoe het concreet werkt, dan bent u van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst die georganiseerd wordt op donderdagmiddag 28 september in de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen.

  U krijgt praktische uitleg over de werking en bediening van dit apparaat door een van de medewerkers van het project Lang Zult U Wonen.
  De middag begint om 14.00 uur en belangstellenden zijn van harte welkom.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.