Home / korfballers dommerdieck maken zich op voor nieuw seizoen

korfballers dommerdieck maken zich op voor nieuw seizoen

Wegens de Oranjefeesten werd de eerste competitiewedstrijd van d´Ommerdieck, tegen Centrum 1, verplaatst naar woensdag 27 september. De bond heeft nu een gewijzigd wedstrijdprogramma samengesteld voor de korfballers uit Nieuwleusen. Tegenstanders zijn DOS Kampen, Oranje Zwart, Centrum, Juventa, Blauw Zwart en DOS WK.

Ook de jeugd gaat weer van start. Zaterdag vond de eerste training plaats van deze ‘Kangoeroe Klup’, maar wegens de vele regenbuien was de opkomst niet zo groot. Op zaterdag 23 september is er van 11.00 tot 12.00 uur een nieuwe editie. Bij regen gaat dit niet door, maar worden er spelletjes gespeeld in de kantine.

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.