Home / kleding en brocantebeurs in ommen voor het goede doel

kleding en brocantebeurs in ommen voor het goede doel

Er wordt goede tweedehands merkkleding verkocht en fraaie brocantespullen. Laat u verrassen door het aanbod in de mooie serre van Wildthout. Bij besteding van minimaal 20 euro krijgt u bovendien een kopje koffie gratis in restaurant Wildthout. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de Stichting Vrouwen voor Vrouwen.

De Nederlandse Stichting Vrouwen voor Vrouwen (Women for Women Foundation) is een vrijwilligersorganisatie die gezondheidsprojecten opzet voor vrouwen in Nepal. Deze projecten hebben een medisch karakter en zijn gericht op het geven van voorlichting over en het behandelen van verzakking van de bekkenorganen (prolaps), zoals de baarmoeder. De Ommense Sophie Habets is als gynaecologe in opleiding een van de vrijwilligsters van de Stichting en zij gaat jaarlijks naar Nepal om de vrouwen te helpen.

Soroptimistclub Hardenberg-Ommen is een serviceclub bestaande uit werkende vrouwen, die zich inzetten wereldwijd om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.