Home / klaar voor de start usv

klaar voor de start usv

USV speelt het komende seizoen in de zondag derde klasse C Noord. “Het kampioenschap afgelopen seizoen was een mooie beloning voor de spelers, supporters en de vele vrijwilligers van de club”, zegt trainer Theo van ’t Zand. Dit seizoen komt Frank Kuiper terug van OZC. Tevens heeft USV weer een A1 selectie met enkele talentvolle spelers. Vanuit de A1 is ook het talent Frank Kooiker beschikbaar als tweede keeper. De selectie is verder in tact gebleven.

Van ‘t Zand: Het komende seizoen moeten er in de afdeling Noord weer behoorlijke reisafstanden worden gemaakt. Het is lastig in te schatten hoe zwaar de indeling is in deze derde klasse. Het is allemaal nieuw voor ons. Bij veel verenigingen is er verloop van spelers. Resultaten van vorig jaar zeggen niet veel over het komende jaar. Wij verheugen ons weer op mooie derby’s tegen ook promovendus Dalfsen en natuurlijk oude bekende OVC’21 uit Ommen.

Kampioenskandidaten zijn volgens de oefenmeester SV Dalfsen en Dalen. Maar wij zullen er alles aan doen om elke tegenstander te verslaan. USV heeft een goed ingespeeld team, is conditioneel sterk en de spelers laten een mooie ontwikkeling zien. Daarbij is het ook een vriendenteam. Iedereen die bij USV speelt wordt binnen de vereniging opgenomen en er heerst altijd een gezellige sfeer. We richten ons eerst op een plek in de middenmoot en vandaar uit proberen we een periodetitel te bemachtigen. Maar het belangrijkste is dat wij weer gaan genieten van de terugkeer in de derde klasse, na vele jaren. Op die terugkeer zijn we met z’n allen best trots”, besluit van ’t Zand.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.