Home / jubileum concert zingt voor hem

jubileum concert zingt voor hem

Dit jaar bestaat de G.g.k. “Zingt voor Hem” Ommen e.o. al weer 25 jaar, en daar zijn we in de eerste plaats Hem heel dankbaar voor. Hij is ons als zang steeds nabij geweest en gaf de mogelijk heden om onze repetities te houden en onze concerten te geven. Daarom houden we 13 Oktober om 20.00 uur ons jubileum concert.

Aan dit concert o.l.v. onze dirigent Minne Veldman werken o.a. de volgende musici mee: Sopraankwartet Vocunita, Marieke Booy, viool; Irene Bossier, viool; Anne Coppoolse, altviool; Cor Coppoolse, cello ; Robin de Zeeuw, contrabas; Bastiaan Stolk, orgel ; Johan Bredewout, piano.

Dit concert wordt gegeven in de gereformeerde kerk “het Baken” Trompstraat 2 Ommen. Natuurlijk allemaal hartelijk welkom. Een bijzonder welkom voor onze ‘oud leden’ we hopen dat jullie er allemaal zijn om jullie ‘koor’ nog eens te horen. De toegang is vrij en na afloop kunt u napraten onder het genot van een kop koffie of thee.”

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.