Home / inspirerende bijeenkomst zp dalfsen

inspirerende bijeenkomst zp dalfsen

Voorzitter Marieke Janus opende deze avond met nieuws vanuit het bestuur en er werd afscheid genomen van een bestuurslid van het eerste uur: Wilma Nijboer. ZP-Dalfsen bedankte haar voor al haar inzet en verwelkomde twee nieuwe bestuursleden: Janiek en Jantien Goudzwaard.

Namens de gemeente Dalfsen heeft Koen Bouwmeester de leden geïnformeerd over het inkoop- en aanbestedingsbeleid vanuit de gemeente Dalfsen: Hoe gaat het inkopen in zijn werk? Waar kun je de aanbestedingen vinden? Op welke terreinen besteedt de gemeente nu aan en koopt ze in? Wat kunnen ZP-ers zelf doen om in aanmerking voor aanbestedingen te komen? Daarna heeft ZP Dalfsen-lid Roland Farjon het woord genomen om zijn ervaringen te delen en tips te geven.

“Het was een bijzonder informatieve en inspirerende avond”, laat ZP Dalfsen weten. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van ZP-Dalfsen, het netwerk van ZP-ers die wonen en werken in de gemeente Dalfsen. Neem een kijkje op www.zpdalfsen.nl en ontdek wat Dalfsen in huis heeft. Een rijke bron van: kennis en talent, flexibiliteit en verantwoordelijkheid, betrokkenheid en enthousiasme, kansen en oplossingen. Gewoon om de hoek!”

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.