Home / handballers morrenhof jansen winnen supercup

handballers morrenhof jansen winnen supercup

Zowel de eerste heeft als ook in de tweede waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Bij rust leidde VOC met een doelpunt (16-17). Na de hervatting golfde het spel heen en weer met de beste mogelijkheden voor Dalfsen. Mede doordat in de slotfase VOC met twee speelsters in ondertal kwam te staan, kon de ploeg van de nieuwe trainster Monique Tijsterman met twee doelpunten afstand nemen. Eindstand 33-31. De eerste prijs is dus voor de Dafsenaren.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.