Home / gzg niet neerslachtig na puntendeling

gzg niet neerslachtig na puntendeling

Binnen tien minuten kwam GZG op een 1-0 achterstand, die vervolgens in de eerste helft nog werd weggewerkt. Net als vorige week was het Jaurik Roelfsema die het eerste doelpunt van de Hardenbergers maakte. Daarna pakte GZG de leiding door een doelpunt van Martijn de Bondt, die met een backhand raak schoot in de lange hoek. Ondanks enkele goede mogelijkheden verzuimde GZG de voorsprong uit te breiden en halverwege de tweede helft incasseerde de ploeg van trainster Marloes Seigers de gelijkmaker uit een strafcorner.

Hoewel GZG zichzelf enigszins tekort deed door niet te winnen, was Seigers trots op haar team. ‘We hebben weer laten zien dat we goed kunnen hockeyen zolang we ons eigen spelletje spelen. Daar moeten we nu nog zeventig minuten lang als collectief voor werken.’ Volgens aanvoerder Alwin Prenger was het balen dat de volle drie punten niet behaald werden. De middenvelder was aan de andere kant wel blij met het punt en de leerpunten die zijn ploeg uit de wedstrijd haalde. ‘Het gelijkspel is teleurstellend, maar het is nog vroeg in het seizoen en we weten waar we mee aan de slag moeten.’

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.