Home / goud voor zusjes krieger uit hessum

goud voor zusjes krieger uit hessum

Bij deze samengestelde wedstrijden gaat het om het veelzijdig kunnen rijden met je paard. Allereerst een dressuurproef, vervolgens een springparcours en daarna de terreinrit op tijd met vaste hindernissen en water.

Fayegale Krieger (16) uit Hessum kwam daar voor pas de tweede keer aan start met haar paard Thomputer’s Ivy en met direct een grote voorsprong in de dressuur (213 punten) een foutloos parcours en een foutloos gereden cross, won ze daarmee het Bollert Brons bij de paarden. Vorige week tijdens haar debuut met Thomputer’s Ivy wist ze de eventing wedstrijd in Heino ook al te winnen.

Vervolgens wist zusje Gwendolyn (13) met Quetsche du Vignault dit knappe staaltje te herhalen bij de pony’s. Een winnende dressuurproef (208) een foutloos parcours en de cross foutloos in ook nog de optimale tijd. Daarmee ging twee keer de overwinning in het Bollert Brons mee naar Hessum.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.