gemeente reageert op vragen over st bernardusschool

    “Zeker gezien de beperkt beschikbare tijd is dat een mooi resultaat”, meldt de gemeente in een schriftelijke verklaring. De voor de renovatie benodigde vergunningen zijn aangevraagd en verleend, ook in financieel opzet is de renovatie ‘binnen budget’ gebleven: de marginale overschrijding komt voor rekening van het schoolbestuur.

    De gemeente meldt dat er een tegenvaller was: de aanwezigheid van asbest rond de kozijnen. Bij asbestinventarisatie bleef dit volgens de gemeente onopgemerkt, aangezien de asbest niet zichtbaar was voordat (tijdens de renovatie) in de constructie gekeken kon worden. De meerkosten van 7500 euro komen, gelet op wet- en regelgeving, voor rekening van de gemeente. “Ondanks de tegenvaller overheerst bij ons de tevredenheid over de geslaagde tevredenheid. De school kan nu weer jaren vooruit”, zo is te lezen in de verklaring.

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.