Home / foto expositie in de westermolen

foto expositie in de westermolen

Het thema van de dag is gebaseerd op mensen en hun verbondenheid op het gebied van economie en cultuur, zowel landelijk als lokaal en regionaal. Naast de genoemde foto’s hebben de individuele leden ieder voor zich een ‘verhaal’ uitgebeeld en vastgelegd met hun camera, het zogenaamde fotoverhaal.

Ook deze foto’s worden in de Westermolen geëxposeerd, evenals voorbeelden van avond-/nachtfotografie. Tot slot is er nog de uitbeelding van een groepsactiviteit van alle leden, in de vorm van één of meer fotokettingen. Dit betreft een ‘ketting’ van verschillende foto’s die ieder voor zich op onderdelen met elkaar overeenkomen, gebaseerd op de indrukken van de individuele fotograaf.

De expositie is ingericht op 9 september in het bijgebouw van de Westermolen in Dalfsen, bevat een fietsroute en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.