feestelijke uitreiking datrion diploma en staanders

  Rond 19.00 verzamelde zich voor het gemeentehuis de groep Dartion deelnemers met hun familie. Wethouder van sport Jan Uitslag opende deze feestelijke uitreiking en prees elke deelnemer voor zijn en haar inzet.

  Het is ook een hele prestatie om drie avonden te wandelen, drie avonden te fietsen en vier avonden te zwemmen. De wethouder gaf aan trots te zijn op deze sportievelingen en moedigde hen aan om volgend jaar deze prestatie opnieuw te leveren.

  De Datrion is een jaarlijks terugkerend evenement dat tot stand komt door een nauwe samenwerking tussen de gemeente, zwembad Dalfsen, de toerclub Dalfsen en de wandel3daagse Dalfsen.

  Na de opening kon iedereen naar binnen. Na wat te hebben gedronken werd door de wethouders Jan Uitslag, Ruud van Leeuwen en waarnemend burgermeester Klaas Agricola. Voor elke deelnemers was er de felicitatie, een praatje gaven zij familieleden ruimschoots de tijd om foto’s te maken van de uitreiking van de diploma’s en staanders.

  Bij de uitgang kreeg elke deelnemer en bezoeker wat lekkers mee.

  De 20 deelnemers die niet aanwezig waren worden van harte uitgenodigd hun diploma en staander op te halen. De persoonlijke uitnodiging die men heeft gehad is voldoende en kan men inleveren bij de receptie van het gemeentehuis. Zij zullen dan het diploma en staander uitreiken.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.