Home / feest bij kringloopbedrijf noggusandnoggus tijdens nationale kringloopdag

feest bij kringloopbedrijf noggusandnoggus tijdens nationale kringloopdag

Noggus&Noggus is één van de kringloopbedrijven die is aangesloten bij de BKN met vestigingen in Ommen, Dalfsen, Staphorst, Hasselt en Zwartsluis. Leden van de BKN staan voor een circulaire economie, een inclusieve maatschappij en een professionele kringloopbranche.

Zo wordt bij Noggus&Noggus jaarlijks 1.750.000 ton aan goederen en materialen verwerkt, waarvan 97 % hergebruikt wordt. Van het totaal aantal medewerkers is 80% vrijwilliger. Noggus&Noggus heeft winkels in Ommen, Dalfsen, Staphorst, Hasselt en Zwartsluis.

Noggus&Noggus nodigt u graag uit, want dankzij uw inbreng van goederen en materialen kunnen Kringloopbedrijven als Noggus&Noggus hun werk doen.

In Staphorst en Hasselt vinden ze dat bij feest taart hoort. Zij merken dat door de vele kijkers naar het tv-programma “Heel Holland Bakt” de bakartikelen de winkel uitvliegen. Zij willen u uitnodigen om met hen een taartje te komen eten, die u zelf zo mooi mag maken als u wilt. Verder vindt u er allerlei heerlijke kookboeken, bakartikelen, en serviesgoed.

Dalfsen wil haar jonge bezoekers niet vergeten op deze feestelijke dag. Zo is er een springkussen, staat er een popcornmachine voor de kinderen, en mag ieder kind een cadeautje grabbelen.

Noggus&Noggus Ommen staat in het teken van de mode. De kledingafdeling is onlangs opnieuw ingericht en dat is voor hen een feestje waard. Er is een modeshow om 11.00 uur en om 14.00 uur waar u een kijkje kunt nemen in de nieuwe wintercollectie en overal vindt u in de winkel collectors items, die u doen herinneren aan vroegere tijden en pareltjes zijn die u ook kunt kopen. Er is een optreden van de winnaar van de Vechtival DJ Contest 2017, dj MGee. Daarnaast wordt u getrakteerd op iets lekkers.

Voor meer informatie : www.noggusennoggus.nl of volg Noggus&Noggus op Facebook.

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.