Home / dierenartsen organiseren symposium voor melkveehouders

dierenartsen organiseren symposium voor melkveehouders

De toekomstgerichtheid van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen komt terug in het thema van de dag. Het symposium heeft als titel: ‘Boeren in 2030, binnengelopen of uitgemolken?’. De dag wordt gehouden in het Van Der Valk Hotel in Zwolle en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Henk Bleker, Carel de Vries, Bert Philipsen en Arnold Harbers zullen de kansen en bedreigingen voor de melkveehouderij in de komende jaren vanuit verschillende oogpunten toelichten. Veehouders wordt gevraagd om zich van te voren op te geven zodat er met de lunch rekening gehouden kan worden.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.