Home / cda dalfsen bruisen de kernen

cda dalfsen bruisen de kernen

CDA Dalfsen wil van bewoners, jong en oud, horen wat zij willen behouden, verbeteren of veranderen in hun kern. “Veel gaat goed in de kernen”, weet kandidaat-lijstrekker Betsy Ramerman. “Maar er zijn ook zaken die niet snel het gemeentehuis bereiken, maar wel tot ontevredenheid leiden. Dit kan gaan over zorg, jeugd, integratie, werk maar ook duurzaamheid, bereikbaarheid, ruimte en (agrarisch) ondernemen. Wie weet wat er nog meer speelt, daarom gaan wij de kernen in. De input uit de kernen willen wij vertalen naar onze plannen voor de komende gemeenteraadsperiode.”

Het CDA houdt deze avonden op vijf verschillende locaties, omdat geen kern gelijk is. Er is speciale aandacht voor verschillen en overeenkomsten van de diverse kernen in Dalfsen. En hoe deze wensen in het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aandacht moeten krijgen. De inbreng van verenigingen en instellingen wordt erg op prijs gesteld.

Het CDA organiseert de bijeenkomsten, die om 20.00 uur beginnen op :
– 3 oktober in de Potstal in Hoonhorst
– 11 oktober in de Schakel in Nieuwleusen
– 19 oktober in de Trefkoele in Dalfsen
– 24 oktober in de Wiekelaar in Oudleusen
– 1 november in de Mozaïek in Lemelerveld

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.