Home / brandweer ijsselland zoekt nieuwe collegas

brandweer ijsselland zoekt nieuwe collegas

Voorgaande jaren waren de wervingscampagnes zeer succesvol. Er zijn al veel nieuwe vrijwilligers aangenomen. Toch heeft de regio nog steeds een aantal nieuwe vrijwilligers nodig om 24 uur per dag paraat te kunnen staan. Net als de vorige campagne gaat het om een regionale werving, waar de verschillende posten hun eigen, lokale invulling aan geven.

Informatiebijeenkomst
Tijdens de werving voor brandweervrijwilligers worden op vier verschillende locaties informatiebijeenkomsten georganiseerd: in Zwolle, Zwartsluis, Deventer en Hardenberg. Daar krijgen belangstellenden verdere informatie over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over de selectie als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn, bijvoorbeeld welke vergoedingen een vrijwilliger krijgt, hoe ze verzekerd zijn en over de deelname aan de wekelijkse oefenavonden.

Solliciteren
Belangstellenden kunnen vanaf maandag 2 oktober solliciteren via het online sollicitatieformulier op www.brandweer.nl/IJsselland. De campagne duurt tot 6 november.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.