bissinghdagen officieel afgesloten

  “Het is jammer dat de eerste Bissinghdag ‘Vechtdalcollege viert de zomer’ door de regen volledig is weggespeld. In potentie een prachtige dag die zeker een tweede kans verdient, daarentegen werd de laatste (nieuwe) Bissinghdag met als thema ‘Meer voor Mannen’ een dag die voor herhaling vatbaar is. Vier vrouwen hebben zich inmiddels gemeld om meer en of een andere invulling aan de dag te geven. Maar dat we iets dergelijks voort gaan zetten lijkt op dit moment geen twijfel” aldus Dunnewind. Het Bissinghbestuur gaat nu met alle partijen het jaar evalueren met alle betrokkenen.

  Voor de voorbereidingen voor 2018 beginnen is er op 24 september eerst nog de finale van TV Oost jubileumtour met o.a. Jan Keizer en Annie Schilder op het podium.

  Na het luiden van de Bel was het slotakkoord voor Het Flater Pretorkest om de winnaars van het festival bekend te maken. Zaterdag ging prijs van de Kamgoarn Klösse uit Rijssen, zondag gingen de Deurbloazers met de eerste prijs terug naar Deventer.

  Meer info via facebook en www.ommerbissingh.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.