Home / bijeenkomst dalfsen in 3d goed bezocht

bijeenkomst dalfsen in 3d goed bezocht

De middag startte met interessante sprekers. Hans Peter Benschop van het Trendbureau Overijssel schetste Dalfsen rond 2030, waarin zo’n 30% van de bevolking ouder dan 65 jaar is en het aantal oudere ouderen verhoudingsgewijs hoog is. Er werd besproken hoe de samenleving zich daarop kan inrichten. 

Vervolgens was er aandacht voor de uitprobeerdienst die inwoners van de gemeente Dalfsen de mogelijkheid biedt om een technologische ontwikkeling, die bijdraagt aan langer thuis wonen, uit te proberen.

Daarna was het tijd om met elkaar in gesprek te gaan over de projecten. Deelnemers, waaronder samenwerkingspartners, geïnteresseerde inwoners van Dalfsen en medewerkers van Rosengaerde, gingen enthousiast aan de slag en krachten werden gebundeld. Dit leverde innovatieve ideeën op en ook uitdagingen werden gesignaleerd.

Rosengaerde kijkt terug op een inspirerende middag, want het is gelukt om alle drie de projecten handen en voeten te geven. 40 mensen hebben durf-, denk- en doekracht laten zien en zijn ook bereid om zich te verbinden aan de drie projecten.Ze zijn blij met dit mooie resultaat en hebben veel zin om samen verder te bouwen aan deze projecten. Rosengaerde zet zich in voor goed wonen en leven voor iedereen en hoopt met deze projecten hieraan een positieve bijdrage te leveren.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.