Home / bezorgservice reisdocumenten en rijbewijzen in gemeente dalfsen

bezorgservice reisdocumenten en rijbewijzen in gemeente dalfsen

De nieuwe bezorgservice van de gemeente Dalfsen is in het leven geroepen om een aantal redenen. Enerzijds om inwoners uit de gemeente een rit naar het gemeentehuis te besparen en anderzijds vanwege de beperkte openingstijden van de servicepunten. Daarnaast geldt voor servicepunt Lemelerveld dat reisdocumenten en rijbewijzen wel aangevraagd maar niet meer afgehaald kunnen worden. In dit geval biedt de bezorgservice uitkomst. Men hoeft vanuit Lemelerveld niet naar het gemeentehuis in Dalfsen te komen om een document af te halen, deze kan gewoon (thuis)bezorgd worden.

Kosten
Het laten bezorgen kost € 4,50 per document. Een document kan overal in Nederland bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor een gelijktijdige levering van een volgend document wordt € 3,00 gerekend.

Bezorgmomenten
Een paspoort of identiteitskaart kan worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur. Op zaterdag kan een paspoort of identiteitskaart worden bezorgd tussen 08.00 en 18.00 uur.

Voor het bezorgen van een rijbewijs gelden andere tijden. Dit kan tijdens kantooruren op maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 13.00 uur.

Meer informatie over het bezorgproces van een document krijgen inwoners aan de balie tijdens het aanvragen van een reisdocument of rijbewijs.

Foto: Gemeente Dalfsen / Dynalogic

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.