Home / basisschoolkinderen dalfsen doen mee aan roefeldag

basisschoolkinderen dalfsen doen mee aan roefeldag

Wil jij ook wel eens zelf ijs maken in een restaurant, de kassa in een supermarkt bedienen of met de brandweer mee? In een kapsalon of bij de dierenarts aan de slag? Of aan auto’s sleutelen? Tijdens de Roefeldag is dit – én nog veel meer – mogelijk. Deze boeiende middag is leuk en leerzaam en kan mogelijk een bijdrage leveren aan de toekomstige beroepskeuze.

Ruim vijftig bedrijven en organisaties zetten die woensdagmiddag hun deuren weer open. Kinderen en begeleiders gaan bij drie verschillende een kijkje nemen en, nog spannender, achter de schermen kijken, op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt.

Begeleiders zijn onmisbaar voor deze middag; zonder hen geen Roefeldag. Er is een grote groep nodig. Dus ouders, opa’s, oma’s, buren of belangstellenden, geef je snel op. Ook als volwassene kijk je mee achter de schermen en leer je nieuwe dingen. Roefeldag is op woensdagmiddag 4 oktober van 13.00 uur tot circa 16.30 uur.

Alle kinderen worden volgende week op school uitgebreid geïnformeerd, via een PowerPoint presentatie, door het roefel-comité. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Opgave voor zowel kinderen als begeleiders gaat ook dit jaar weer via www.roefeldagdalfsen.nl. Aanmelden kan tot 22 september. Aanmeldingen die later binnen komen, kan de organisatie, in verband met het ingewikkelde systeem van indelen van groepjes en bedrijven, niet meer aannemen. Wees dus op tijd!

Voor nog meer informatie, foto’s en nieuwtjes, kijk en like de Facebookpagina.

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.